Categories
Airconditioning Warmtepomp

Lucht/lucht warmtepomp Mitsubishi Electric te Tongeren

Dhr. V. uit Tongeren had nog geen centrale verwarming in zijn gerenoveerde woning. Enkel een gashaard in de woonkamer. Hij besliste om door CIA solutions bv een warmtepomp lucht/lucht te laten plaatsen. In de belangrijkste ruimtes werden binnenunits voorzien om te verwarmen en te koelen. De meest logische beslissing uiteraard. Een gasketel bracht veel meer breekwerk met zich mee en nu kan hij de woning ook afkoelen in de zwoele zomermaanden. Elke unit is tevens afzonderlijk te bedienen dus nu heeft hij totale controle over het comfort in zijn woning. Zelfs via Wifi.

Omwille van het plat dak met houten structuur werden de buitenunits op betonnen sokkels met trildempers geplaatst. Doordat het gewicht van de sokkels groter is dan het gewicht van de units worden de trillingen op er compleet uitgefilterd.

Mitsubishi Electric MSZ-AY50 living
Mitsubishi Electric MSZ-AY50 keuken
Mitsubishi Electric MSZ-AY25 bureau
Mitsubishi Electric MSZ-AY25 badkamer
Mitsubishi Electric MSZ-AY50 overloop
Mitsubishi Electric MSZ-2f53 Hyper-Heating