Een warmtepomp, airconditioning of zonnepanelen voor je nieuwbouw

Een geothermische warmtepomp van Thermia

Op zoek naar een oplossingen om energiezuinig te koelen of te verwarmen in uw woning? Ge├»nteresseerd in zonnepanelen voor je nieuwbouwproject? Deze oplossingen vindt u gegarandeerd bij ons. Met ons divers gamma van airco’s en warmtepompen brengen we elke woning op de perfecte temperatuur, winter of zomer. Zelf je elektriciteit produceren met zonnepanelen en opslaan op thuisbatterijen behoort ook tot de mogelijkheden.

Zonder compromissen

Voor de koeling of verwarming van uw woning werken we enkel met de beste warmtepompen en airco’s zoals Mitsubishi Electric en Thermia. In ons uitgebreid gamma van omvormers, zonnepanelen en batterijen vind u zeker een gepaste combinatie voor uw woning. We plaatsen enkel zonnepanelen, omvormers en batterijen van gerenommeerde A-merken. We maken geen compromissen in kwaliteit en afwerking.

Mitsubishi airco in een woonkamer

Berekening volgens de norm

De selectie van een warmtepomp voor je nieuwbouwproject gebeurt volgens de norm. We maken een warmteverliesberekening die u achteraf ook kan gebruiken als stavingsstuk om bij uw EPB-rapport te voegen.

Zelf je energie opwekken

Met onze zonnepanelen en omvormers kan u een groot stuk van de energie nodig voor uw warmtepomp zelf opwekken. Hierdoor wordt uw energiefactuur gedrukt en bent u minder afhankelijk van de energieprijzen.

Ook voor je renovatieproject

Airco, zonnepanelen, een warmtepomp lucht/water of een geothermische warmtepomp. Ook voor je renovatieproject vind je bij ons de gepaste oplossing.

Foto design airco

Contacteer ons

Neem zeker contact met ons op. U kan bij ons terecht voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

CIA solutions bv