Wat zeggen onze klanten

Marc Cornelissen
Marc Cornelissen
11:13 18 Jan 20
Gisteren een warmtepomp/airco laten plaatsen. Ze werd mooi afgewerkt zowel binnen als buiten.Carlo zorgt dat na de werken alles mooi opgeruimd is. Ik heb goed advies gekregen tijdens de opmaak van de offerte. Hij luistert naar wat je verwacht en berekend de juiste capaciteit. Door zijn korting die hij geeft op de adviesprijs van de toestellen valt de prijs mee. Zeker als je kijkt naar wat je krijgt voor jouw geld . Goede prijs kwaliteit verhouding.Een aanrader. Had hier gelezen:"Als je Carlo... een offerte laat maken dan zoek je niet meer verder." en dat kan ik volledig beamen.Tot slot krijg je 5 jaar garantie op de toestellen werkuren inbegrepen.. .lees meer
Steven Charlier
Steven Charlier
16:29 15 Dec 19
Een echte vakman die zijn afspraken nakomt, goed werkt levert en de boel ook nog eens netjes achterlaat. Een aanrader!
Warre Will
Warre Will
09:21 12 Nov 19
Wij zijn zeer tevreden over de werking en service van CIA Solutions (Carlo Loix). Ze zijn steeds bereid om hun uiterste best te doen om snel een oplossing te vinden en leveren uitstekend vakmanschap af. De hele installatie wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt. Waarvoor dank!
Kristof Coenen
Kristof Coenen
18:35 04 Nov 19
De productkennis van Carlo is hier een enorme meerwaarde wat maakt dat de verhouding prijs/kwaliteit bij CIA Solutions bijna onklopbaar wordt. De service na installatie is helemaal de kers op de taart want Carlo staat altijd klaar om je te assisteren bij een vraag of een mogelijk probleem. Dat slaapt stukker beter alvast! Aanrader dus!!!
Marijke Van Leeuwen
Marijke Van Leeuwen
07:36 04 Nov 19
Door omstandigheden moesten we onze afspraak verplaatsen en 2x gevraagd (tijdspanne van 3 weken) aan Carlo om ons nieuwe data voorstellen te bezorgen maar geen reactie wat ik uiterst onprofessioneel vind. Dus we gaan op zoek naar een andere leverancier.
Philippe Vanham
Philippe Vanham
10:23 22 Aug 19
Top. Zaakvoerder met kennis van zaken. We kiezen Carlo omdat hij geothermie in de vingers heeft via wp Thermia. Start werken 11/2019. Na werken volgt update.
niels engels
niels engels
07:20 14 Aug 19
Werkt met de betere merken en levert een zeer kwalitatieve job! Wij hadden een speciale vraag voor de goten tegen ons huis, dat dit gedaan werd met dezelfde goot als onze regengoot en dit werd ook zo gedaan en het resultaat is schitterend. Werkt correct, proper en met een oog voor detail. Dit met een correcte prijs voor het geleverde werk. Hij zelf is zeer sympathiek, vriendelijk en duidelijk. Ik kon zelf geen betere installateur wensen!
Vriendenkring GNK
Vriendenkring GNK
20:39 24 Apr 18
Zeer goede service en perfecte uitvoering van de werken. Alles tot in de puntjes verzorgd en uitgevoerd zoals afgesproken. Bekwame vakman die weet waar hij mee bezig is. Brouwers Elien
Daniel Theunens
Daniel Theunens
08:46 28 Mar 18
Vlotte contactname. Deskundig advies ter plaatse. Onmiddellijke en duidelijke offerte. Datum en uur van installatie stipt gerespecteerd. Feilloze installatie, rekening houdend met alle wensen van de klant. Proper werk. Klare uitleg bij ingebruikname toestel. Duidelijke en correcte factuur. Kantentevredenheid : 10 op 10. Zou ik CIA Solutions aanraden aan mijn beste vrienden : absoluut.
Eric Iterbeke
Eric Iterbeke
05:40 28 Mar 18
super leuke gast komt de afspreken perfect na werkt heel proper zoekt mee naar de beste oplossing (zowel prijs als estetiek)
Demol Riet
Demol Riet
13:02 07 Mar 18
Tot twee maal toe uitstekende service gekregen met snelle reactie nadat we hem opbelden voor een probleem van onze airco/verwarmingsinstallatie. Zeer tevreden van de professionele aanpak. i.o. Fintro Vandeput - Lintermans
Renaat Dehaes
Renaat Dehaes
16:16 26 Feb 18
Zeer tevreden over het geleverde werk.Goede informatie gekregen over het product (Daikin).Vriendelijk en gedienstig.Alles afgewerkt zoals overeengekomen.Prijs/kwaliteit is zeer goed.Een aanrader.
Volgende beoordelingen