0472/88.30.86 info@ciasolutions.be
Selecteer een pagina

Wat zeggen onze klanten

Annick Jossa
Annick Jossa
13:19 01 Jun 20
Dank je wel Carlo voor de plaatsing! We zijn je heel dankbaar om je professionaliteit. Je kent je zaak, weet waarover je het hebt, bent stipt, correct, werkt keurig af. Top!
Kathleen  Ringelé
Kathleen Ringelé
18:47 30 Apr 20
Puur vakmanschap! Bedankt voor de goede service 👍🙂
Georges Broers
Georges Broers
20:48 28 Apr 20
Deskundig advies, ervaring, inzicht, properheid in het plaatsen.
Willy Wouters
Willy Wouters
20:08 21 Mar 20
Carlo is een zeer bekwaam vakman. Hij geeft vakkundig advies over de plaatsing van de toestellen. Bij de installatie gaat hij weloverwogen en zeer proper te werk. Carlo van de airco is zeker een aanrader!!!!!!!
maggy morren
maggy morren
09:37 11 Mar 20
Alles tip top in orde ! Supercontent !
Marc Cornelissen
Marc Cornelissen
11:13 18 Jan 20
Gisteren een warmtepomp/airco laten plaatsen. Ze werd mooi afgewerkt zowel binnen als buiten.Carlo zorgt dat na de werken alles mooi opgeruimd is. Ik heb goed advies gekregen tijdens de opmaak van de offerte. Hij luistert naar wat je verwacht en berekend de juiste capaciteit. Door zijn korting die hij geeft op de adviesprijs van de toestellen valt de prijs mee. Zeker als je kijkt naar wat je krijgt voor jouw geld . Goede prijs kwaliteit verhouding.Een aanrader. Had hier gelezen:"Als je Carlo een offerte laat maken dan zoek je niet meer verder." en dat kan ik volledig beamen.Tot slot krijg je 5 jaar garantie op de toestellen werkuren inbegrepen.. .
Steven Charlier
Steven Charlier
16:29 15 Dec 19
Een echte vakman die zijn afspraken nakomt, goed werkt levert en de boel ook nog eens netjes achterlaat. Een aanrader!
Warre Will
Warre Will
09:21 12 Nov 19
Wij zijn zeer tevreden over de werking en service van CIA Solutions (Carlo Loix). Ze zijn steeds bereid om hun uiterste best te doen om snel een oplossing te vinden en leveren uitstekend vakmanschap af. De hele installatie wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt. Waarvoor dank!
Kristof Coenen
Kristof Coenen
18:35 04 Nov 19
De productkennis van Carlo is hier een enorme meerwaarde wat maakt dat de verhouding prijs/kwaliteit bij CIA Solutions bijna onklopbaar wordt. De service na installatie is helemaal de kers op de taart want Carlo staat altijd klaar om je te assisteren bij een vraag of een mogelijk probleem. Dat slaapt stukker beter alvast! Aanrader dus!!!
niels engels
niels engels
07:20 14 Aug 19
Werkt met de betere merken en levert een zeer kwalitatieve job! Wij hadden een speciale vraag voor de goten tegen ons huis, dat dit gedaan werd met dezelfde goot als onze regengoot en dit werd ook zo gedaan en het resultaat is schitterend. Werkt correct, proper en met een oog voor detail. Dit met een correcte prijs voor het geleverde werk. Hij zelf is zeer sympathiek, vriendelijk en duidelijk. Ik kon zelf geen betere installateur wensen!
Bekijk alle beoordelingen