0472/88.30.86 info@ciasolutions.be
Selecteer een pagina
Mitsubishi Electric airconditioning msz-ef

Installateur airco & warmtepomp

CIA solutions is installateur van Mitsubishi Electric airconditioning & Weishaupt warmtepompen. Wij zijn koeltechnisch gecertificeerd, ResCert gecertificeerd en omwille van onze professionele werking bekroond tot Accredited Installer door Mitsubishi Electric België.

Welkom bij CIA solutions bvba

Wij zijn gespecialiseerd in airco & warmtepompen voor kleine en grote woningen.

Mitsubishi Electric airconditioning msz-ef

Onze hoog aan de wandtoestellen scoren in elk interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor iedereen wat wils.

Mitsubishi Electric airconditioning mfz-kt

Waar er geen ruimte is voor een hoog aan de wandtoestel biedt een vloermodel wellicht de oplossing. Ook ideaal als verwarming bij renovatie.

Mitsubishi Electric Ecodan warmtepomp installateur

Onze warmtepompen zorgen middels de energie uit de lucht en de grond voor een warme thuis en een warme douche.

U kan bij ons terecht voor airco en warmtepompen. Van hoog aan de wandtoestellen, vloertoestellen, onderbouwplafondmodellen, inbouwcassettes en kanaliseerbare airco’s tot warmtepompen voor vloerverwarming en de verwarming van sanitair water.. Voor  airco in woningbouw en appartementen hebben we een specifiek residentieel gamma, de Serie M toestellen van Mitsubishi Electric. Dit zijn de meest stijlvolle, meest efficiënte en stilste toestellen op de markt. Voor grotere woningen, villabouw en kantoren kunnen we het professionele Mr. Slim gamma combineren met het Serie M gamma van Mitsubishi Electric. Door deze combinatie kunnen we de professionele VRF technologie binnenhalen in uw privéwoning. Voor warmtepompen werken we samen met Mitsubishi Electric en Weishaupt.

Onze airco’s en warmtepompen zijn geschikt voor werk en privé.

Werk

Een aangenaam klimaat doet efficiënter werken.

Wonen

Gezellig warm in de winter en fris in de zomer.

Installateur Mitsubishi Electric airconditioning MSZ-LN Black
Mitsubishi Electric airconditioning MSZ-LN Pearl White

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi Electric Accredited Installer is een erkenning die gegeven wordt aan partners die de hoge standaard en service van Mitsubishi Electric in hun installaties doortrekken. Wij leggen ons er ook op toe om steeds up to date te blijven door al hun technische opleidingen te volgen. Dit heeft ook gevolgen voor u als klant. We krijgen voorrang op de servicedienst waardoor we u sneller kunnen helpen bij eventuele problemen of vragen. Ook kunnen we u 5 JAAR GARANTIE bieden op al hun producten.

Enkele installaties

Hieronder enkele van onze airco- en warmtepompinstallaties. Om een indruk te krijgen van ons afwerkingsniveau.

Airconditioning

Hieronder ziet u een opstelling van een Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGV. De buitenunit staat op het terras. De verbinding tussen de binnen- en buitenunit ligt in de muur en achter de wandpanelen van de buitenmuur.

Mitsubishi Electric airco MSZ-LN
Mitsubishi Electric Ecodan Zubadan warmtepomp lucht/water

Lucht/water warmtepomp met externe boiler

Hierboven een opstelling van een lucht/water warmtepomp in een renovatie. De warmtepomp vervangt een stookolieketel. De verwarming gebeurt met de bestaande radiatoren. Voor het sanitair werd een externe boiler geplaatst van 300 liter. Op het moment van de plaatsing bestond er nog geen warmtepomp met ingebouwde boiler van 300 liter. Het voordeel van een externe boiler is de keuzemogelijkheid van grotere boilervolumes. Wanneer een groot sanitair comfort gewenst is dan bied deze opstelling de oplossing.

Mitsubishi Electric Ecodan Warmtepomp

Lucht/water warmtepomp met ingebouwde boiler van 300 liter.

Hierboven ziet u een lucht/water warmtepompinstallatie. Met buffervat om de mogelijkheid van een zoneregeling te creëren. De verwarming bestaat uit vloerverwarming, wandverwarming in de badkamer en plafondverwarming in de slaapkamers. Er is een boiler van 300 liter ingebouwd in de binnenunit. Bij een ingebouwde boiler heeft u de keuze uit 170 liter, 200 liter en 300 liter. De buitenunit staat op het plat dak op trillingsdempende steunen uit gerecycleerd rubber.

Warmteverlies volgens de norm NBN EN 12831-1:2017

Aan elke selectie van een warmtepompsysteem gaat een warmteverliesberekening vooraf. Een warmtepomp en de geothermische boringen moeten juist afgestemd worden op het verlies van de woning. Een te klein geselecteerde warmtepomp of boorveld zal ervoor zorgen dat de woning niet voldoende kan worden opgeverwarmd. Een te grote warmtepomp zal voor een slecht rendement zorgen. Een te groot boorveld heeft dan wel als voordeel dat het rendement van de warmtepomp omhoog gaat maar zorgt er ook voor dat de investering groter wordt. Al onze warmteverliesberekeningen worden uitgevoerd volgens de laatste norm.

Bovendien kan een warmteverliesberekening in Vlaanderen worden ingebracht in de EPB-berekening. Daardoor kan de ontwerp-vertrektemperatuur gedetailleerd ingevuld worden. Dit leidt tot een daling van 4 tot 6 E-peil punten.

Enkel positieve punten om aan te halen. De offerte was heel duidelijk en correct en het bijbehorende advies was meer dan uitstekend.
De installatie werd duidelijk ingepland en stipt nageleefd. Er is heel goed een proper werk geleverd. Carlo heeft ook uitgebreid de tijd genomen om de werking uit te leggen en alle units werken perfect.
Een absolute aanrader!

Daniels K.

Heel duidelijke en snelle communicatie, komt correct zijn engagementen na, bij problemen altijd een heel constructieve en klantgerichte houding gevoeld,  … dat geeft vanuit oogpunt “bouwheer” een heel goed gevoel en vertrouwen.

Stroobant A.

Duizend maal dank je wel Carlo ; Vorig jaar installeerde je onze Airco installatie. Dit jaar plukken we de vruchten van jou précisieuze werk. SUPER keuze , geen lawaai, heerlijk koel, werkt uitstekend.
We voelen het er aan dat jij een echte stielman bent! Je luistert geduldig naar de wensen van je klant ,je houdt er rekening mee, je brengt zelf goede ideeën aan en de plaatsing is TOP !

Verwimp A.

Wij zijn zeer tevreden over de werking en service van CIA Solutions (Carlo Loix). Ze zijn steeds bereid om hun uiterste best te doen om snel een oplossing te vinden en leveren uitstekend vakmanschap af. De hele installatie wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt. Waarvoor dank!

Warre W.

Adres

Dumontlaan 44a
3870 Horpmaal

 

Contactgegevens

info@ciasolutions.be
0472/88.30.86