Onze werkwijze

Verkennend bezoek

Vooraleer we een u een voorstel doen komen we even bij u op bezoek. Op deze manier leren we u en uw woning wat beter kennen. Op deze manier kunnen we u de gepaste raad raad geven die zeker nodig is om een weloverwogen keuze te kunnen maken uit ons gamma van aircotoestellen.

Koelbilan

Uit ervaring kunnen we al goed inschatten met welk vermogen we uw pand kunnen afkoelen en verwarmen. Indien gewenst kunnen we ook een koelbilan maken van de ruimtes. Dit is een berekening rekening houdend met de ligging, isolatie en functie van de ruimte.

Warmteverliesberekening

Onze airco’s kunnen ook allemaal verwarmen. En dit doen ze zeer zuinig, het zijn immers warmtepompen. In het tussenseizoen kan u uw woning verwarmen met goedkope en soms zelfs gratis stroom van uw zonnepanelen.

Met de juiste informatie maken we desgewenst een warmteverliesberekening. Met deze dimensionering kunnen we toestellen selecteren die de woning het hele jaar door kunnen verwarmen.

Offerte

Op basis van uw wensen en onze berekeningen bouwen we ter plaatse een vrijblijvende offerte op. Deze gedetaileerde offerte lichten we met plezier toe.